Termékek Menü

Vásárlási útmutató

Termék keresés
A kívánt termék keresésének megkönnyítése érdekében a termékeket kategóriákba soroltuk. A kereső segítségével, kulcsszó megadásával a kulcsszónak megfelelő terméket gyorsan megtalálhatja.

A rendelés menete

A BRW Bútorház webáruházban a megrendelés csak regisztráció után lehetséges, ezt megteheti a kosárba kiválasztott termékek után is.

Regisztrációját egyszerűen elvégezheti a lap jobb felső részében található „Regisztráció”  menüben. A sikeres regisztrációról e-mailt küldünk.

A lap felső részén található típus listában választhatja ki a megtekinteni kívánt bútorokat, a névre kattintva megjelennek az adott kategória elemei. A kiválasztott bútorra klikkelve  megtekintheti az adott termék leírását, paramétereit. 

A bútorok között vannak olyan termékek is, amelyek több variációban is kapható (pl. más színben, esetleg más felszereltséggel), ekkor a termék adatlapján a legördülő menüből ki kell választani a kívánt opciót, itt láthatja a variációtól függő esetleges felárat.

A bútorok közötti választás megkönnyítése érdekében néhány terméket külön is csoportosítottunk.

Az oldalon lévő termékleírások, képek segítenek a bútorok kiválasztásában, majd a KOSÁR ikonra kattintva választhatja azt ki a megvételre szánt darabokat. 

A KOSÁR menüre kattintva nézheti meg a kiválasztott bútorok mennyiségét, árát, összesítését. Itt van lehetőség a kiválasztott termékek módosítására, törlésére.

A fizetési és átvételi mód kiválasztása után küldje el megrendelését.

Az áruházban vásárolt termékek a beérkezést követően a 1097 Budapest, Gyáli út 38 szám alatti üzletünkben nyitvatartási időben vehetőek át, illetve szállítási díj ellenében az Ön otthonába szállítjuk.

A megrendelés értékétől és néhány bútor típusától függően előleget kérhetünk be, ennek mértéke nem haladja meg a megrendelés összegének 30%-át.

A megrendelések várható szállítási ideje: 4-6 hét, ez a határidő hosszabb a kárpitos illetve a tömörfa bútoroknál kb 8-10 hét.

A leadott megrendelésről rövid időn belül visszaigazolást fog kapni az Ön által megadott e-mail címre. Miután megrendelése bekerül a rendszerbe, a tételeket továbbítjuk a beszállító felé.

A megrendelt bútorok beérkezését telefonon jelezzük. Ekkor egyeztetjük le a fizetési módot, illetve a szállítás és átvétel idejét, díját.

Személyes átvételkor van lehetőség a boltban készpénzzel illetve bankártyával is fizetni, de természetesen a számlát átutalással is ki lehet egyenlíteni.

Átutalásos fizetés esetén a számlát még az átvétel előtt teljesíteni kell!

Szállítási díjak:

Budapest területén belül: 4.990 ft

Pest megyében: 8.990 ft

Ország más pontjaira: 14.990 ft

Emeleti díj: egységesen 700 ft/emelet (lift esetén is, a futárnak fizetendő átvételkor, a rendelésen nem jelenik meg)

 Amennyiben Gránit mosogatótálcát rendel, azt egységesen 2490 ft/db áron szállítjuk házhoz az egész országban.

Az áru átvételekor kérjük ellenőrizze a megrendelt bútorok hiánytalanságát és sértetlenségét, kérje bátran raktáros és szállító munkatársaink segítségét.

Adatvédelem: 

http://www.brwbutorhaz.hu/adatvedelmi_nyilatkozat_3

Termékinformáció és csomagolás

A bútorainkat lapraszerelten értékesítjük, egy termék több dobozból is állhat. A termékek egyéni összeszerelést igényelnek, ehhez útmutatót a csomagban talál. 

Ha bármi probléma lépne fel a szerelés kapcsán kérjük keresse a boltot.