Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ.

50.000 Ft FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN! Nyitva tartás: H–P: 10–18-ig Tel.: +36 70 609 5939, +36 30 424 6322

140.990 Ft

Torin polcos szekrény 3 fiókkal, barna ribbeck tölgy színben

Paraméterek

Szélesség 114 cm
Magasság 150 cm
Mélység 45 cm
140.990 Ft
Kedvencek közé teszem
Cikkszám:
Torin-REG3S
Elérhetőség:
Rendelhető

A Torin kollekció segítségével divatos és funkcionális nappali bútorokat állíthat össze. A vastagított oldalakkal, az asztallap alatti világítással és a fém fogantyúkkal megkülönböztetett vonal elnyerte a rendkívüli megoldások szerelmeseinek szívét. A család egyik nélkülözhetetlen bútora a Torin könyvespolc, amely hasznosan kiegészíti az összeállítást.

A széles könyvespolc tökéletes helyet biztosít az emléktárgyak, dekorációk vagy az évek során gyűjtött könyvek bemutatására. Praktikusan tagolt belseje megkönnyíti a szükséges dolgok megtalálását.

A 114 x 150 cm méretű könyvespolc a következőkből áll:
- 6 szabad polc, például könyvek vagy kisebb dekorációk kiállításának,
- 3 praktikus fiók, amelyben dokumentumokat vagy például szezonális dekorációkat tárolhat.

A ribbeck tölgy barna hideg színe a természetes fa erezetének szépségét tükrözi. A masszív stílus hozzátartozói a vastagított oldalak és a fém fogantyúk, de nem lehet figyelmen kívül hagyni a barázdált varázstölgy csíkot sem. Elegáns megjelenése az energiatakarékos LED-világításnak köszönhető.

A fiókok kényelmes zárása a lágyan záródó vezetőknek és a fém fogantyúknak köszönhető. A Torin könyvespolc önállóan vagy együtt is elhelyezhető RTV-vel, magas vitrinnel vagy gardróbbal. Válasszon más elemeket hozzá a Torin kollekcióból, és alkossa meg a nappali elragadó és funkcionális berendezését.

Hasonló termékek

Az oldal tetejére