Paraméterek

Hosszúság (cm) 78 cm
Minimum szekrényméret 45 cm-es konyhaszekrénybe szerelhető
Magasság (cm) 19 cm
Elosztás Egymedencés mosogató csepegtetővel
Szélesség (cm) 44 cm

MICHAEL 111 Hard Rock és Acél mosogatótálca szett MAGGIE csapteleppel helytakarékos szifonnal Onyx / Réz színű kiegészítők

Cikkszám: FUS_M7848CZPVDC1_3323503PVDC1
Gyártó cikkszám: FUS_M7848CZPVDC1_3323503PVDC1
Elérhetőség: Külső raktáron

A MICHAEL 111 két, rendkívül higiénikus tulajdonságokkal és rendkívüli tartóssággal rendelkező anyag tökéletes kombinációja. Egy acél tál, amely természetes ásványi és üvegszálas masszából és kiváló minőségű kötőanyagból álló fehér vagy fekete munkalaphoz van ragasztva. Kapható mosogató, amelynek acél tála arany vagy réz PVD bevonattal van ellátva, amelyet fix vagy flexibilis kifolyóval ellátott - a mosogatóhoz színben illeszkedő - csaptelep egészít ki. Mindkét alapanyag tulajdonságai számos olyan tulajdonságot kölcsönöznek a mosogatónak, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és a kifogástalan megjelenést. A nagyméretű, kényelmes munkalap ellenáll a mély karcolásoknak, ütéseknek és a nagy hőmérséklet-ingadozásoknak. A mosogatótál és a felső részek egységes, sima felülete egyaránt megkönnyíti a tisztítást és az ápolást, ugyanakkor nagyon hatékony.

A Fusion Hard Rock mosogató kollekció abszolút innovatív megoldás, amely a két legjobb anyagot - a gránit kompozitot és a rozsdamentes acélt egyesíti, és új lehetőségeket nyit meg a konyhai terek kialakításában.

A Fusion Hard Rock, egy innovatív anyagkombináció, amely kvarcból, kvarc „lisztből” és üvegszálakból készült, polimer gyantával edzett, kiváló minőségű, rozsdamentes acélból készült tállal.

A tálca űrtartalma: 27 l

Kedvencek közé teszem
Szín
135.990 Ft
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
MICHAEL 111 Hard Rock és Acél mosogatótálca szett MAGGIE csapteleppel helytakarékos szifonnal Onyx / Réz színű kiegészítők
135.990 Ft