Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ.

Langen

A Langen konyhabútorcsalád egy modern és praktikus megoldást kínál mindenki számára, aki szeretné esztétikusan és funkcionálisan berendezni a konyháját. A bútorcsalád 3 különböző színű fronttal rendelhető elemeket kínál, kézműves tölgy, szürke és bézs színekben, míg a korpusz színe minden esetben kézműves tölgy. A bútorcsalád minden eleméhez rendelhető push to open nyílás és fogantyú is, így mindenki számára lehetőség van a személyre szabott konyhabútorok létrehozására.

A Langen konyhabútorcsalád kialakítása lehetővé teszi a tökéletes tárolókapacitást és a kényelmes elérhetőséget. A sarok elemek, mosogatógép frontok, magas sütős elem és kamraszekrény széles választéka biztosítja a megfelelő elrendezést és az optimális tárolókapacitást a konyha minden részében. A felső szekrényekből kialakítható két soros megoldás lehetővé teszi a mélyebb elemekben történő tárolást, míg az alsó sorban a felfelé nyíló alacsonyabb elemeket találjuk.

A Langen konyhabútorcsalád előre összeállított szettjei 6 színváltozatban érhetőek el, és bővíthetőek további 35 elemmel. A bútorcsalád alsó elemei munkalap nélkül 82 cm magasak, míg a felső elemek 72 cm magasak. Az alacsonyabb elemek magassága 36 cm, míg a mélyebb elemek mélysége 45 cm. A felső szekrények mélysége 32 cm, ami lehetővé teszi a konyhai eszközök és edények könnyű elérhetőségét.

Összefoglalva, a Langen konyhabútorcsalád egyedülálló stílusa és praktikus kialakítása lehetővé teszi az esztétikus és funkcionális konyha kialakítását. A bútorcsalád 3 színváltozatban érhető el, és minden eleméhez rendelhető push to open nyílás és fogantyú is. A sarok elemek, mosogatógép frontok, magas sütős elem és kamraszekrény széles választéka biztosítja az optimális tárolókapacitást és a megfelelő

Rendezés:
Az oldal tetejére