Paraméterek

Hosszúság (cm) 78 cm
Minimum szekrényméret 45 cm-es konyhaszekrénybe szerelhető
Magasság (cm) 19 cm
Elosztás Egymedencés mosogató csepegtetővel
Szélesség (cm) 48 cm

KENNETH 111 Gránit és Acél mosogatótálca helytakarékos szifonnal Foltos fekete / Acél színű kiegészítők

Cikkszám: FUS_K7848CZ
Gyártó cikkszám: FUS_K7848CZ
Elérhetőség: Külső raktáron

A KENNETH 111 egy acél tál, amelynek teteje gránit szemcsés anyag és kiváló minőségű kötőanyag kombinációjából készült. A két alapanyag tulajdonságai révén a mosogató számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és a kifogástalan megjelenést. A nagyméretű, kényelmes munkalap ellenáll a mély karcolásoknak, ütéseknek és a nagy hőmérséklet-ingadozásoknak. Mind a tál, mind a lap egységes felülete egyszerűvé, ugyanakkor nagyon hatékonnyá teszi a tisztítást és az ápolást. A csepegtető, amely további helyet biztosít a mosott edények vagy az öblített eszközök elhelyezésére, klasszikus barázdák rendszerével rendelkezik, amelyek gyorsan és közvetlenül a tálba vezetik a felesleges vizet. A mosogató helytakarékos szifont használ, amely segít csökkenteni a mosogató alatti szekrényben lévő helyet. A Kenneth 111 nagy előnye, hogy 45 cm-es szekrényre szerelhető.

A Fusion GraniteQ mosogató kollekció abszolút innovatív megoldás, amely a két legjobb anyagot - a gránit kompozitot és a rozsdamentes acélt egyesíti, és új lehetőségeket nyit meg a konyhai terek kialakításában.

A Fusion GraniteQ a GraniteQ keverék és az acél tál kombinációja. A divatos színekben pompázó mosdótál és a rozsdamentes acél tál kombinációja a mosogatók gyártásában használt két legjobb anyag egyedi és egyedülálló együttműködését hozza létre. A kombinált anyag modernitása az acél időtlen bájával, kivételes higiéniájával és tartósságával kombinálva egy olyan terméket ad a kezünkbe, amely hosszú éveken át megbízhatóan szolgálhat.

A tálca űrtartalma: 27 l

Kedvencek közé teszem
Szín
52.990 Ft
KENNETH 111 Gránit és Acél mosogatótálca helytakarékos szifonnal Foltos fekete / Acél színű kiegészítők
52.990 Ft