Termékek Menü
0
WEB +36 30 424 6322

Miért az elemes?

Ha igazán trendi és igényes lakást szeretnénk, olyan bútorokkal kell azt berendeznünk, hogy divatját hosszabb ideig meg tudjuk őrizni. Méghozzá úgy, hogy saját igényeinknek megfelelően tudjunk kialakítani egy-egy helyiséget. Ehhez olyan bútorcsaládot célszerű választanunk, melyet egyedileg tudunk összeállítani darabjaiban épp úgy, mint elrendezésében. Ehhez a megoldás minden esetben egy elemes bútorcsalád.

Nem egyformák sem a szobák sem az elrendezés kapcsán felmerülő igények. Fontos ezért, hogy a bútor, melyet válasszunk, jól variálható legyen. Egyébként is praktikus megoldás, hiszen – főként a fiatalok, de az idősebb korosztály is - előszeretettel rendezgeti át szobáját, nappaliját rövidebb-hosszabb időszakonként. Ez egy természetes jelenség, hiszen sokkal egyszerűbb újdonságot vinni otthonunkba a már meglévő bútoraink variálásával, más helyen történő elhelyezésével, mint sem újat vásárolni, súlyos összegekért.

Legjobb, ha a bútorcsaládnak nagy az elemválasztéka, hiszen így igazán egyedi lehet a szoba berendezése és az később, nagyobb eséllyel új stílusúra is alakítható. A bútorcsaládok általában különböző méretű szekrényekkel, ifjúsági bútoroknál íróasztallal, és különféle kialakítású és nagyságú – falra szerelhető – polcokkal rendelkeznek. Ezeket igazán jól lehet variálni, hiszen az elemek egymástól függetlenek. Néhány bútorcsaládban még úgynevezett sarok elemek is helyet kapnak, melyekkel végképp minden lehetséges helyet kihasználhatunk. Tehetjük ezt anélkül, hogy a bőség zavarával zsúfoltságot eredményeznénk.

Az elemes bútorcsalád nem csak a fent már említett praktikus mozdíthatóság és variálhatóság miatt népszerű és okos megoldás. Az sem elhanyagolható szempont, hogy bár az elemek különfélék, ám stílusukban, jellegükben, színükben tökéletes harmóniát alkotnak. Így amellett, hogy azokat variálni tudjuk, megőrizzük a szoba egyedi stílusát és ezáltal rendezettségét is. Nem kell attól tartanunk, hogy taszító képet alkotunk több – egymáshoz nem passzoló – bútorstílus összekeverésével.

Az elemes bútorcsalád tehát, minden szempontból a legtökéletesebb megoldás bármilyen otthon berendezésében. Színekben, stílusban és elemszámban is óriási választék áll rendelkezésünkre, nincs is, aki ne találná meg a számára megfelelőt.

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog