Termékek Menü
0
WEB +36 30 424 6322

Kapcsold be a NUMLOCK-ot!

Bútorcsalád a fiatal korosztálynak, nem csak számítógépezéshez! Ha gyermekszobát kívánunk berendezni, egy elemes bútorcsalád csak jó választás lehet. Különösen, ha Numlock bútorokról van szó. Kialakításuk, stílusuk és praktikusságuk semmilyen kívánnivalót nem hagy maga után, ráadásul a legújabb divatot követve biztosít tökéletes kuckót gyermekünknek.

Anyagát tekintve Belluno tölgyfa, színeiben pedig a világos-tört dominanciája ötvöződik a zölddel és a naranccsal. Ezzel harmóniát biztosít elegáns megjelenésével, és fiatalos vidámságával.

A családban található elemek közül az egyik leg figyelemre méltóbb az ágy. Kialakításánál a kényelem prioritást élvez, ugyanakkor a praktikusság is fontos szerepet kapott. Az alulról kihúzható – ágyneműtartós - megoldásnak köszönhetően, pakolásra is alkalmas. Mivel dupla ággyá alakítható egy matrac elhelyezésével, ezért nem fogunk kétségbe esni akkor sem, ha vendég érkezik hozzánk. A helytakarékos megoldás mellett kialakíthatunk egy plusz fekvőhelyet számára.

Másik, szintén lényeges eleme a Numlock bútorcsaládnak a számítógépes tanuláshoz is alkalmas – klaviatúratartóval – ellátott íróasztal. Egyszerű, ám nagyszerű kialakításának köszönhetően nem csak szép és elegáns bútordarab, hanem a nagy terű pakolótérnek köszönhetően „ápolja és eltakarja” a nebuló könyveit, füzeteit, írószereit. Nem szükséges azokat az asztalon tartania, így ott rend lehet. Színeiben és kialakításában természetesen harmonizál a többi „családtaggal”, felépítése masszív.

Az éjjeliszekrény és a komód szintén fontos elemei a bútorcsaládnak, csakúgy, mint a polcok és a pakolós szekrény. Utóbbi „Regál” fantázianévvel készült. Ez a szekrény maximálisan alkalmas a gyermekruhák rendezett elhelyezésére, a komód pedig további lehetőséget ad a szakszerű pakolásra, illetve tetején tárgyak helyezhetők el.

A polcok szintén praktikusak, és igényesen kialakított formájuknak köszönhetően még szebbé, élhetőbbé varázsolják legfontosabb kincsünk, gyermekünk szobáját.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog