Termékek Menü
0
WEB +36 30 424 6322

Kamasz gyerekek, kamasz szobák

Kamasz gyerekek, kamasz szobák

Plakátok a falon, hangos zene, egyre több ruha és tanszer! Összetéveszthetetlen jelei annak, hogy egy kiskamasz él a házban, amihez bizony nemcsak a szülőknek, de a szobájuknak is alkalmazkodni kell. A Black Red White Hungary bútóraival az utóbbi gyerekjáték!

Plakátok a falon, hangos zene, egyre több ruha és tanszer! Összetéveszthetetlen jelei annak, hogy egy kiskamasz él a házban, amihez bizony nemcsak a szülőknek, de a szobájuknak is alkalmazkodni kell. A Black Red White Hungary bútóraival az utóbbi gyerekjáték!

Egy igazi kuckó

A kamaszkor az önfelfedezésről és a lázadásról szól, amikhez elengedhetetlen egy igazi menedék, egy saját kuckó kialakítása, ahová a tinik elbújhatnak a világ elől.

A Black Red White Hungary RUPI kollekcióját pontosan erre tervezték. A galériás és emeletes ágyak egyrészt remek térkihasználást biztosítanak, másrészt az ágyak alatti térbe a fiatalok saját ízlésüknek megfelelő bútorokat válogathatnak. Legyen szó egy babzsákfotelről a végtelen zenehallgatás kényelméért, vagy egy íróasztalról a matekleckék megírásához, a RUPI kollekciójába mindegyik beépíthető.

A RUPI akkor is remek választás, ha fiatalok szeretnék vendégül látni barátaikat. Nem kell többet vendégágyat cipelni, és azon sakkozni, vajon melyik sarokban férne el, hiszen a RUPI emeletes ágy egy pótággyal is kiegészíthető, így nemcsak kényelmes, de helytakarékos is!

Rendezett káosz

Ebben a korban a tinik egyre többet adnak a külsejükre, amivel párhuzamosan elképesztő mennyiségű ruha kezd felhalmozódni a szobában, a különböző kiegészítőkről nem is beszélve! Az iskola is kezd komolyodni, rengeteg könyv és füzet vár rendszerezésre és tárolásra.

A Black Red White Hungary kínálatában rengeteg olyan kombinálható polcelemet találunk, amelyek segítenek az ízléses tárolásban, és kis helyet foglalva is bámulatosan sok tárhelyet kapunk!

A NEPO kollekcióban például a különböző méretű polcok minden szobába illenek, használhatóak térelválasztóként is, az opciós polcoknak köszönhetően pedig a polcméretek is személyre szabhatóak. Ha jobban szeretnénk fedett helyen tárolni a holmikat, a külön kapható fiókokkal ez is megoldható!

Stílus a válogatósoknak is

A kiskamaszok ízlése sokszor a legvadabb fantáziáinkat is túlszárnyalja. De nem a Black Red White Hungary-nél!

A BRW Ifjúsági bútor kollekciói színek, formák és stílusok elképesztő kavalkádja. A fiúk imádják az élénk színeket? A HIHOT vagány zölddel kombinált elemei megspórolják a szülőknek a bútorok lefestését, nem is beszélve arról, milyen jól passzolnak a NUMLOCK kissé visszafogottabb, zöld betétjeihez.

A lányok romantikus szobára vágynak? A NEPO hófehér elemei remekül kombinálhatóak halvány textilekkel az igazán lágy, finom hatás érdekében, a SIMPLY kollekció elemei pedig a fehér és bükk keverékével érnek el nőies és kifinomult hatást.

A Black Red White Hungary kínálatában még rengeteg stílus megtalálható, melyek a legválogatósabb kamaszok kéréseit is képesek teljesíteni. A BRW bútoraival minden tini boldog lesz, így a szülők is könnyebben birkóznak majd meg a kamaszkorral!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog