Termékek Menü
0
WEB +36 30 424 6322

Hálószobánk – nyugalmunk szigete

Legalább is, az kellene, hogy legyen. Van azonban néhány baklövés, mellyel nem, hogy nyugalmat biztosítanánk éjszakai pihenésünk számára, hanem épp az ellenkező hatást érjük el vele. Ha például nem a megfelelő színt választjuk a hálószobánk falainak, meggyűlhet a bajunk a pihenéssel. A másik óriási hiba, amikor a bútorok kiválasztásában követünk el bakikat. Ez azonnali kellemetlenség, ami pedig később egyenes úttá válik a bútorok lecseréléséhez, mely nem kevés anyagi veszteséggel is járhat. Fontoljuk meg tehát a választást!

  • A legfontosabb bútordarab az ágy, mely azért élvez különös prioritást, mert ez a pihenés biztosításának elengedhetetlen feltétele. Egy rosszul megválasztott – túl kicsi, túl nagy, vagy „neadjIsten” kényelmetlen ágy megkeserítheti nem csak éjszakánkat, de ennek következményeként nappalainkat is. Ha nem pihenjük ki magunkat, fáradtak és ingerültek leszünk napjaink nagy részében, sőt még munkánkat sem tudjuk megfelelően ellátni.

Tehát az ágy kiemelkedően fontos része hálószobánknak, válasszunk tehát körültekintően és vegyünk figyelembe minden szempontot a vásárlás során!

  • Egy megfelelően kiválasztott komód hosszú évekig kiszolgál bennünket azzal együtt, hogy a divatot is követve, kellemes külsőt nyújt hálószobánknak. Elhelyezhetjük benne ruháink nagy részét, mentesítve így nappalinkat a monumentális, néha nyomasztóan magas szekrényektől, növelve azok terét.

Hasznos érdekesség,

mi szerint az éjjeli szekrények megléte két szempontból is praktikus és előnyös feltétel, kényelmünk és komfortunk szempontjából. Az egyik ilyen jó dolog, hogy az olvasáshoz, vagy éjszakai világításhoz szükséges lámpánkat elhelyezhetjük rajta – különböző szükséges tárgyak mellett. Így az éjjeli szekrény kényelmet nyújthat, felkelés nélkül. A másik dolog, ami miatt praktikus, hogy az ágy oldalsó részeire elhelyezett szekrényekkel, eleve kénytelenek vagyunk biztosítani a lefekvéshez és felkeléshez szükséges teret mindkét oldalon. Erre nagyon sokan nem is gondolnak, amikor berendezik hálószobájukat és úgy pakolnak be óriás franciaágyat a kis helyiségbe, hogy vagy csak elől, vagy csak egyik oldalon tudnak onnan felkelni.

Az ilyen megoldás borzasztó kellemetlen és egyáltalán nem hivatott elérni tökéletes komfortunkat, inkább nyomasztó lesz számunkra.

Érdemes tehát erre is odafigyelni!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog