Termékek Menü
0
WEB +36 30 424 6322

Csodakonyha – melyben séffé válik a konyhatündér

Egy családban a lakberendezés során – általában a hölgyeknél – az egyik legfontosabb kérdés a konyha külleme. Nem csak azért, mert sok időt töltünk benne étkezések során, hanem pontosan emiatt, a családi beszélgetések fontos színhelye is. Ne feledkezzünk meg azonban a főzésről sem, melynek konyhánk a kizárólagos színhelye, és valójában ez az elsőrangú funkciója.

Aki napi szinten főz, tisztában van vele, hogy egy jól és praktikusan kialakított konyha felbecsülhetetlen értékkel bír. Ahhoz, hogy valóban jó ételeket készítsünk, gondosan odafigyelve minden feladatra, a konyhánknak teljes mértékben funkcionálisnak kell lennie. A konyhagépek elhelyezése, a pult kialakítása, vagy elegendő hely a munkafolyamatok végzéséhez, mind – mind lényeges szempontok, és ezeket figyelembe kell venni a választásnál.

A Family Line konyhabútor család pontosan a fenti igények szem előtt tartásával készült. Már ránézésre is sanszos, hogy a főzést eddig esetleg tehernek érző háziasszonyok is örömmel látnak munkához benne. Az ételek elkészítése egy ilyen konyhában nem is munka, hanem inkább szórakozás. Ha megnézzük kialakításukat, láthatjuk, hogy a tervezők teljes mértékben a jól hozzáférhetőség, a legújabb divatstílus irányzatának megfelelő kialakítás, a praktikusság és a szépség jegyében készítették el ezt a - már nevében is – családbarát konyhabútort.

Igényes matt és magasfényű, fehér vagy épp pasztellszínű ajtólapok, a hozzá illő, (egyénileg választandó) modern fogantyúkkal, a falra akasztható- és beépíthető elemek letisztult formái, egytől-egyig a tökéletes harmóniát nyújtják. A konyhagépek elhelyezése minden típusnál megoldott, sőt különös gondot fordítottak azok praktikus beépíthetőségére.

Mivel elemes családról van szó, bárki – igényeinek és a konyhája méretének megfelelően – válogathat a bútordarabok közül. A Family Line család minden egyes tagja a háziasszonyok kényelmét és komfortját szolgálja, ráadásul a modern stílus képviseletében, a legújabb divatot követve biztosítja a főzés és a családi együttlét örömét.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog