Termékek Menü
0
WEB +36 30 424 6322

A család szíve a konyha

A család szíve a konyha

Minden család életében van egy központi tér, a család szíve, ahol a családtagok összegyűlnek, beszélgetnek, megosztják egymással örömüket és aggodalmaikat. A Black Red White Hungary konyhabútoraival a konyhát a család lüktető, élő középpontjává varázsolhatjuk, ahol a családi vacsorák közös emlékké válhatnak.

Minden család életében van egy központi tér, a család szíve, ahol a családtagok összegyűlnek, beszélgetnek, megosztják egymással örömüket és aggodalmaikat.

A Black Red White Hungary konyhabútoraival a konyhát a család lüktető, élő középpontjává varázsolhatjuk, ahol a családi vacsorák közös emlékké válhatnak.

A klasszikus konyha

Friss kenyér az asztalon minden reggel, házias ízek, fa bútorok, csipketerítő. Ez az igazi klasszikus stílus! A melegséget és családias hangulatot árasztó konyha tökéletes helyszíne a nagy ünnepi ebédeknek, de a meghitt vasárnapi reggeliknek is.

A BRW Hungary egyedülálló kínálatából saját magunk állíthatjuk össze álomkonyhánkat! A FAMILY LINE klasszikus konyhabútorból például létezik fix blokk, de egyedileg választott elemekkel tovább is bővíthetjük azt. A vásárlók választhatnak a fix elemekből, de lehetőségük van egyedi, 3D-s terveztetésre is, mely csupán 1 órát vesz igénybe.

A legmodernebb konyhák

Monokróm felületek, éles, határozott vonalak, vagány megoldások. A modern konyhabútorok egyre népszerűbbek, hiszen képesek olyan merész, kísérletező külsőt adni a térnek, amilyet a klasszikus konyha nem.

A FAMILY LINE modern konyhabútorai fehér színnel és szögletes formákkal teszik a konyhát a család legstílusosabb kedvenc helyiségévé. A fix elemek között rengeteg tároló hely, fiókos elem és egymással kombinálható polc van, így nem kell többé azon aggódni, hogy az edények vagy konyhai gépek hova kerüljenek.

A színek szerelmeseinek

A Black Red White Hungary kínálatában azok is megtalálják a tökéletes konyhabútort, akiknek elege volt a klasszikus fa és a steril fehér színekből.

A JUNONA LINE kollekció szintén modern darabjai például 4 színösszeállításban rendelhetőek, melyek között szerepel a tölgy, a fehér és a bevállalós wenge is.

Akiknek pedig ez sem lenne elég, válasszák a SENSO konyhabútorait, amelyek többféle színben kaphatóak, egyedi megrendelésre. Elég, ha annyi mondunk: kiwizöld!

A BRW Hungary kínálata egyedülálló a magyar piacon, ami nemcsak a magas minőségnek, de a hatalmas választéknak is köszönhető. Ezt bővíti az egyedi terveztetésre való lehetőség, mely során a BRW Hungary tapasztalt szakemberei az ügyfél minden igényének megfelelő konyhát terveznek.

Meghitt családi vacsorák helyszíne? Vagány baráti összejövetelek törzshelye? A lakás üde színfoltja? A konyha mindegyik lehet, ha BRW Hungary bútorait választja!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog